Angelique Martens

Communicatiemedewerker voor de merken Purple Pride, SweetPoint en PapriCo. “In mijn functie zorg ik er elke dag voor dat mensen meer verse groenten gaan eten; super interessant! Dit doe ik in de rol van communicatiemedewerker voor de productgroepen aubergine en paprika.”

Als communicatiemedewerker is Angelique samen met haar collega’s verantwoordelijk voor de on- en offline-communicatie van drie van de vijf merken binnen DOOR: Purple Pride, SweetPoint en PapriCo. “Geen dag is hetzelfde. Naast de vaste werkzaamheden voor de social mediakanalen, de nieuwsbrieven en de website, ontwikkelen we steeds weer nieuwe marketingactiviteiten en communicatiemiddelen.”

Na haar hbo-communicatieopleiding en een paar jaar werkervaring koos Angelique voor Coöperatie DOOR. “Door mijn vorige baan wist ik dat mijn voorkeur bij communicatie en content ligt. Ik wilde graag in een dynamisch bedrijf werken waar de markt continu verandert. En dan ook nog eens voor een product waar ik voor wil gaan! Ik leer elke dag en zit bij DOOR en in deze functie, dan ook helemaal op mijn plek.”